Výběrová káva Golden Goose by WOODILO Café z Pardubic

Golden Goose by WOODILO Café je výběrová káva, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Tato káva je unikátní nejen svým způsobem pražení, ale také svou kvalitou a chutí. Pokud máte rádi kávu, která je svěží, jemná a plná chuti, Golden Goose by WOODILO Café je to pravé pro vás.

Kromě kvalitních zrn má Golden Goose také další výhodu - je to káva s dobrým svědomím. WOODILO Café se totiž snaží o udržitelnost a zodpovědnost, a proto nakupuje svá kávová zrna pouze od farmářů, kteří používají ekologické metody pěstování kávy a zajišťují spravedlivé mzdy pro své pracovníky.

Když tedy zakoupíte výběrovou kávu Golden Goose od WOODILO Café, můžete si být jisti, že nejenže si dopřejete skvělou chuť kávy, ale také podpoříte udržitelné zemědělství a zodpovědný obchod.

V nabídce naleznete pouze 100% arabiky - jednodruhové i espresso blends. U všech balení se snažíme o vyváženou aciditu a hořkost, které dopomáhá nejen naturální zpracování kávových zrn, ale především střední stupeň pražení

Kávu můžete ochutnat také u nás ve WOODILO Café, v Pardubicích - v kavárně umístěné přímo v showroomu mechových obrazů. Kávu zde pražíme "hned za dveřmi" kavárny. 

 

BANNER-KÁVA

Zpět do obchodu