Mechové obrazy v interiéru

Mechové obrazy jsou krásnou a originální dekorací pro vaše bydlení. Tyto obrazy jsou tvořeny z přírodních mechu, lišejníků a jiných rostlin, které jsou uspořádány v rámu a vytvářejí různé vzory a tvary. Mohou být velmi barevné nebo jednoduché, ale v každém případě jsou skvělým způsobem, jak přidat do vašeho domova přírodní atmosféru a krásu.

Mechové obrazy jsou vyrobeny z mnoha druhů mechů a lišejníků, což zajišťuje rozmanitost a originálnost každého kusu. Kromě toho jsou tyto obrazy velmi trvanlivé a snadno se udržují. Pokud se správně udržují, mohou vydržet mnoho let (až 10 let) bez toho, aby se rozpadly nebo ztratily svou krásu.

Mechové obrazy jsou velmi unikátní a mohou být velmi poutavé pro oko. Mohou být použity jako stěnová dekorace nebo jako součást celkového designu interiéru. Jsou vhodné pro všechny typy domů, ať už moderních nebo tradičních.

Pokud se chystáte pořídit si mechový obraz, měli byste vědět, že existuje mnoho různých stylů a druhů. Některé jsou velmi barevné a jiné jsou jednoduché a minimalistické. Je důležité si vybrat takový styl, který bude odpovídat vašemu vkusu a stylu vašeho domova.

Další věcí, na kterou byste měli myslet při výběru mechového obrazu, je jeho umístění. Mechové obrazy se nejlépe hodí do prostor s přirozeným světlem, ale mohou být také umístěny v místnostech s umělým osvětlením nebo v úplně tmavých místnostech (např. koupelna). Většina z nich se dodává s háčky na zadní straně, což umožňuje snadnou instalaci.

V závěru bychom chtěli říci, že mechové obrazy jsou skvělým způsobem, jak přidat do vašeho domova nádherný přírodní prvek. Jsou krásné a unikátní, a zároveň jsou velmi trvanlivé a snadno udržovatelné.

K obrazům vám rádi připravíme také orientační grafickou vizualizaci do vámi zaslané fotografie prostoru, kam se budou umisťovat. Neváhejte nás kontaktovat

 

slevomat9

Zpět do obchodu