Velká mechová soutěž o výhry v celkové hodnotě 11 000 Kč! Pro naše zákazníky i všechny ostatní.

Přinášíme vám velkou mechovou soutěž! O co hrajeme a jak se zúčastnit? Našich zákazníků si moc vážíme, proto výhra pro některého z nich bude opravdu velkolepá. Vyhrát však může každý. I ten, kdo u nás nikdy nenakoupil.

Výhra pro naše zákazníky, kteří nakoupili nebo nakoupí v období od 1.11.2020 do 1.11.2021:

Mechová stěna nebo obraz v hodnotě 10 000 Kč

Pokud jste zakoupili nebo plánujete zakoupit jakýkoli mechový produkt na našem e-shopu http://woodilo.cz nebo na prodejně WOODILO v Pardubicích, máte možnost vyhrát mechovou stěnu nebo mechový obraz podle vlastního přání v hodnotě 10 000 Kč. Jedná se o poukaz na jeden mechový produkt. Pokud cena převyšuje 10 000 Kč, je možné si doplatit např. větší rozměr. 

Pozn.: Min. počet soutěžních fotografií (zapojených zákazníků) pro pořádání soutěže je 20. Příspěvek za vás může zveřejnit někdo z přátel nebo rodiny (nemáte-li Facebook nebo Instagram).

 

Výhra pro "nezákazníky":

Poukaz na nákup na e-shopu nebo prodejně v hodnotě 1 000 Kč

Pokud ještě nejste naším zákazníkem, můžete vyhrát poukaz v hodnotě 1 000 Kč, který uplatníte na našem e-shopu https://woodilo.cz nebo na prodejně WOODILO design v Pardubicích.

 

Jak se zúčastnit? 

Jste-li náš zákazník, vyfoťte mechovou dekoraci nebo obraz z dílny WOODILO ve svém interiéru a

1) sdílejte fotku na Instagramu a označte naši stránku (@woodilo_cz)

nebo

2) sdílejte na Facebooku a označte naši stránku (Woodilo - Design ze dřeva a mechu)

Fotka, která nejvíce osloví naši nezávislou porotu, získá hlavní výhru. 

 

Nenakoupili jste u nás ještě? Zapojte se do soutěže o poukaz na nákup v hodnotě 1 000 Kč tím, že označíte naši facebookovou stránku Woodilo - Design ze dřeva a mechu jako "to se mi líbí" a do komentáře pod soutěžní příspěvek na FB napíšete "Soutěžím". Zapojit se mohou i naši zákazníci a zdvojnásobit tak svou šanci na výhru. 

Výherce poukazu v hodnotě 1 000 Kč bude náhodně vybrán pomocí webové aplikace. 

 

Od kdy do kdy soutěžíme? 

Soutěž trvá od 17. 7. 2021 do 1. 11. 2021 (23:59)

 

Jak proběhne vyhlášení?

Výherci budou kontaktování zprávou na Facebooku nebo Instagramu do 7 dnů po skončení soutěže. 

 

Ostatní důležité podmínky soutěže

Pořadatel soutěže je oprávněn jednostranně bez náhrady změnit pravidla soutěže v průběhu jejího trvání, soutěž zkrátit, odložit, přerušit nebo kompletně zrušit. Úplné aktuální znění pravidel bude vždy k dispozici na odkazu Pravidla soutěže, který bude umístěn v soutěžním postu. Účast v soutěži ani výhry není možné vymáhat právní cestou ani alternativně plnit v penězích. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo nahradit deklarovanou výhru výhrou obdobného typu. Případné námitky s průběhem soutěže lze pořadateli zaslat elektronicky prostřednictvím soukromé zprávy na sociální síti FACEBOOK v průběhu nebo nejpozději do 3 pracovních dnů od ukončení soutěže. Námitky podané později nebudou brány v potaz. Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži a/nebo osoby, jejichž soutěžní příspěvky jsou v rozporu s právními předpisy, a/nebo osoby jednající v rozporu s pravidly soutěže nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, např. v důsledku duplicity FACEBOOK účtů, nemá nárok na výhru. Pořadatel si vyhrazuje právo bez udání důvodu vyloučit účastníka soutěže, jehož chování či profil FACEBOOK vykazuje známky nekalého či podvodného jednání (např.: duplicitní účet FACEBOOK). Pořadatel si dále vyhrazuje právo vyloučit účastníka soutěže, jehož chování či FACEBOOK profil odporuje pravidlům sociální sítě FACEBOOK. V případě zjištění tohoto porušení, či v případě podezření bude takový účet nahlášen jako podvodný a případné vydání výhry bude pozastaveno až do vyjádření správce či odpovědného pracovníka společnosti FACEBOOK. Pořadatel soutěže neodpovídá za jakékoliv technické problémy v souvislosti s účastí v akci (především funkčnost sítě FACEBOOK). Pořadatel dále neodpovídá za doručení zprávy (komentáře), prostřednictvím které budou informováni výherci soutěže a za doručení výhry zaslané prostřednictvím doručovatele poštovních služeb. Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele, zpracovatele a organizátora soutěže, a rovněž osoby jim blízké a ostatní spolupracující právnické a fyzické osoby podílející se na této soutěži včetně jejich zaměstnanců a osob jim i jejich zaměstnancům blízkých. V případě, že se některá z těchto osob stane výhercem, výhra jí nebude předána a propadá ve prospěch pořadatele soutěže. Tato soutěž není nikterak sponzorovaná, spravovaná nebo přidružená k elektronické sociální síti FACEBOOK. Účastník soutěže je srozuměn s tím, že poskytuje své informace organizátorovi, zpracovateli a pořadateli soutěže a nikoliv elektronické sociální síti FACEBOOK.

Zpět do obchodu